Милан в действие, прехвърля заместителя на Calhanoglu

Një tjetër mundësi për të zëvendësuar Hakan Calhanoglu është shfaqur dhe përsëri është një lojtar i

"Бомба" в Италия: Kovacic rikthehet në Serie A

Mateo Kovacic rikthehet në Serie A. Mateo Kovacic rikthehet në Itali, por jo te Interi! Mesfushori