Contact

Na Kontaktoni

Më të bukurat momente janë kur dëgjojmë zërin tuaj. Ne jemi të përkushtuar për të bërë eksperiencën tuaj me KosovaToday.com sa më të mirë dhe më të lehtë. Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje, sugjerim apo shqetësim që keni. Jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe dëgjuar.

Adresa Jonë:

Bulevardi Zogu I, Nr. [Numri i Adresës], Tiranë, Shqipëri

Numri ynë i Telefonit: +355 69 312 7301

Emaili ynë: [email protected]

Na dërgoni një email, na thirrni ose vizitoni ne për të biseduar në person. Ekipi ynë i përkushtuar do të jetë këtu për t'ju ofruar ndihmën dhe përgjigjet e nevojshme. Ju falenderojmë që jeni pjesë e komunitetit tonë dhe presim me padurim të dëgjojmë nga ju!

Send a Message

+355693127301
Bulevardi Zogu I