Është ndarë prej bashkëshortit? Françeska Murati tregon të vërtetën

Edhe pas daljes nga formati ka ndodhur e njëjta gjë, ku bashkëshorti i saj nuk ka dalë në publki, përveç një fotografie të çiftit e cila është publikuar nga mediat. Duke qenë se nuk shihet shpesh pranë bashkëshortit siç duket janë ngritur dyshime lidhur me marrëdhënien e tyre dhe për këtë Françeska e ka një […]

Është ndarë prej bashkëshortit? Françeska Murati tregon të vërtetën

Edhe pas daljes nga formati ka ndodhur e njëjta gjë, ku bashkëshorti i saj nuk ka dalë në publki, përveç një fotografie të çiftit e cila është publikuar nga mediat.

Duke qenë se nuk shihet shpesh pranë bashkëshortit siç duket janë ngritur dyshime lidhur me marrëdhënien e tyre dhe për këtë Françeska e ka një shpjegim: