“Një shpërndarje e juaja është një shpresë e madhe për mua” ndihmoje Fatlume Sadik Shala | Kosova Today News
Home / JETA / “Një shpërndarje e juaja është një shpresë e madhe për mua” ndihmoje Fatlume Sadik Shala
“Një shpërndarje e juaja është një shpresë e madhe për mua”

“Një shpërndarje e juaja është një shpresë e madhe për mua” ndihmoje Fatlume Sadik Shala

14 vjecarja nga Prizreni, Fatlume Sadik Shala, ka nevojë urgjente për ndihmën tonee. Ajo është diagnozstifikuar me një sëmundje të rëndë prej mëlqisë.
Sëmundja e saj nuk ka shërim në Kosovë dhe mjekët e QKUK-së kanë hequr dorë nga rasti, ndërsa operimi i saj për shërim bëhet vetëm jashtë vendit.

Familja Shala e ka të pamundur që ti mbledhë të hollat për shërimin e vajzes së tyre, dhe ajo ka kërkuar ndihmën e të gjithëve.
Prindi i saj kërkon ndihmë për shërimin e vajzes së tij.
Numri kontaktues: +377 45 648 857
Numri i llogarisë: 2012000047345981, TEB Banka

 

“Një shpërndarje e juaja është një shpresë e madhe për mua”

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . “Një shpërndarje e juaja është një shpresë e madhe për mua” ndihmoje Fatlume Sadik Shala “Një shpërndarje e juaja është një shpresë e madhe për mua” ndihmoje Fatlume Sadik ShalaRating: 4.8
Shfaqen ne aeoenjashparndarje-juaja-ashtanjashpresamadhe-par-muaae !