Home / KURIOZITETE / Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë
Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë

Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë

Arrijte e jashtëzakonshme nga Ilir Latifi në UFC: Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë . Arrijte e jashtëzakonshme nga Ilir Latifi në UFC: Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë. Arrijte e jashtëzakonshme nga Ilir Latifi në UFC: Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë … Shiko video me posht.

Video linku

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Nga KosovaToday.com May 2, 2018 11:08 pm ne link https://kosovatoday.com/?p=173470
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen KOSOVATODAY prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne facebook ose ne email info@ kosovatoday.com ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierëRating: 4.8