Home / KURIOZITETE / Procesi i vështirë për rregullimin dhe kthimin e shkëlqimit të veturës (Video)

Procesi i vështirë për rregullimin dhe kthimin e shkëlqimit të veturës (Video)

Procesi i vështirë për rregullimin dhe kthimin e shkëlqimit të veturës (Video)Kemi parë shumë vetura që kanë pasur dëmtime në pjesën e jashtme dhe jemi kënaqur me formën si janë transformuar, por jo edhe procesin nëpër të cilin kanë kaluar.

Më poshtë mund të shihni se nëpër çfarë procedura kalojnë veturat e dëmtuara apo të vjetra, që nganjëherë mund të jetë edhe shumë e pështirë, transmeton Telegrafi.

“Duket sikur procesi i mundimshëm nëpër të cilin kalojnë modelet me intervenime kirurgjike, ndërsa ne i shohim vetëm kur zbukurohen”, është një koment lidhur me rastin.

Mirëpo, kjo është pëlqyer shumë, ngaqë jo shumë njerëz kanë mundësinë të jenë në një garazh ku bëhen këto rregullime veturash.

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Procesi i vështirë për rregullimin dhe kthimin e shkëlqimit të veturës (Video) Procesi i vështirë për rregullimin dhe kthimin e shkëlqimit të veturës (Video)Rating: 4.8