Home / KURIOZITETE / Vajza, vëmendje! Në takimin e parë, meshkujt shohin këtë detaj

Vajza, vëmendje! Në takimin e parë, meshkujt shohin këtë detaj

Vajza, vëmendje! Në takimin e parë, meshkujt shohin këtë detaj

Vajza, vëmendje!

Studimet thonë se duhet të kalojnë të paktën 10 sekonda përpara se një mashkull t’i heq sytë nga portreti i një femre, në takimin e tyre të parë. Nuk është e thënë të jetë një takim dashuror, mund të jetë një prezantim i rastësishëm, ata do të tregohen njësoj të vëmendshëm ndaj një detaji që femrat ndoshta e nuhasin, prandaj edhe kujdesen që të zgjedhin ngjyrën më të bukur.

Bëhet fjalë për buzëkquqin dhe buzët…

Nëse nuk je lyer me buzëkuq, ato 10 sekonda mund të pakësohen në 3-4 sepse vëmendja e tyre, në rast se buzët nuk janë shumë tërheqëse, do të ulet. Në rast se buzëqkuqi ka ngjyrë të kuqe të fortë, koha mesatare e vëmendjes mund të rritet. Sipas studimit që ka kryer Universiteti i Mançesterit, janë pikërisht buzët pjesa më tërheqëse e femrave, për ta. Ato të plotat me ngjyra të theksuara, ndikojnë në zhvillimin e fantazive të tyre sensual. Pra, nëse keni ndonjë takim në vazhdim, mos harroni buzëqkuqin!

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Vajza, vëmendje! Në takimin e parë, meshkujt shohin këtë detaj Vajza, vëmendje! Në takimin e parë, meshkujt shohin këtë detajRating: 4.8