Home / SHOWBIZ / A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakur
A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakur

A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakur

Luis Felipe Tovar numëron plot 58 vite dhe është baba i dy fëmijëve.

Roli i ‘Koronados’ do të jetë më i urryeri dhe më simaptiku njëkohësisht në gjithë karrierën e tij, përcjell ORAvip.

A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakurA ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakur

Ai ishte personazhi më i frikshëm i serialit të famshëm ‘Por ti’, serial ky që përbënte një senzacion të vërtetë në vitet e pasluftës në Kosovë.

A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakur

Luis Felipe tanimë është plakur dhe nga ky publik nuk do të mund të njihet për shkak të ndryshimit drastik që ka pësuar.

Për më shumë shikoni aktorin e moshuar që dikur iu ka ‘tmerruar’./ORAvip/

A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakurA ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakurA ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakur

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakur A ju kujtohet ‘Koronado’ që i tmerronte të gjithë? Shikoni sa është plakurRating: 4.8