Home / SHOWBIZ / Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)

Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)

Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)Rrap Kryeziu është djali i këngëtarit dhe producentit Shkumbin Kryeziu, nga martesa e parë me Vlora Dumoshin, tani e angazhuar në politikë, shkruan “Kosovarja”.

Rrapi, djali i parë i Shkumbinit, pas një periudhe jashtë vendit, pasi ishte me studime, është kthyer në vendlindje. Ai, edhe më parë ishte pjesë e televizionit, por tani duket se i ka hyrë më seriozisht botës së medias, shkruan “Kosovarja”.

Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)

Rrapi ka nisur punë si prezantues lajmesh në “KTV”.

Ka pamjen, shkollimin dhe vjen nga një familje e njohur.

Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto) Djali i Shkumbin Kryeziut sa zemra i ka thyer me këtë pamje? (Foto)Rating: 4.8