Home / SHOWBIZ / Nënë e tre fëmijëve, por shikoni këtë dukje të gruas së Ermal Fejzullahut…(FOTO)

Nënë e tre fëmijëve, por shikoni këtë dukje të gruas së Ermal Fejzullahut…(FOTO)

Nënë e tre fëmijëve, por shikoni këtë dukje të gruas së Ermal Fejzullahut…(FOTO)Bukuroshja Ariana Fejzullahu është bërë tejet e përfolur, sidomos pas martesës me Ermal Fejzullahun, atëherë e tani këngëtar me emër.

Ariana duket bukur, edhe tani që i ka bërë tre fëmijë. Në foton e fundit, Ariana po duket shumë bukur dhe më në formë se kurrë.

Bënë përshtypje beli i saj, më i holl se kurrë më parë.

Nënë e tre fëmijëve, por shikoni këtë dukje të gruas së Ermal Fejzullahut…(FOTO)

Read Offline:
Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Nënë e tre fëmijëve, por shikoni këtë dukje të gruas së Ermal Fejzullahut…(FOTO) Nënë e tre fëmijëve, por shikoni këtë dukje të gruas së Ermal Fejzullahut…(FOTO)Rating: 4.8