Home / Tag Archives: 2009mund

Tag Archives: 2009mund

Elefanti që di ta pikturojë veten (Video)

Elefanti që di ta pikturojë veten (Video)

Suda është elefant shumë i mençur. Është 4 vjeç dhe është mësuar të pikturojë veten. Ndodhet në kampin e elefantëve në Chiang Mai, Tajlandë. Video është publikuar në YourTube në vitin 2009. Mund të shihni se sa i mahnitshëm është ky elefant që arrin të pikturojë, një situatë kjo jo …

Read More »