Miratohet në Britani testi 20 sekondësh i covid-19, ja çfarë synon qeveria dhe shqetësimi që ka

Rregullatori mjekësor i Britanisë ka miratuar një test të Covid-19 prej 20 sekondash, sipas kompanisë që…