Home / Tag Archives: ajoolsi

Tag Archives: ajoolsi

Fiorentina vërejtje për Olsin: Nuk të mbaj me zor!

Fiorentina vërejtje për Olsin: Nuk të mbaj me zor!

Fiorentina ka disa vërejtje për mënyrën sesi i flet dhe i drejtohet Olsit dhe këto vërejtje ja bën me dije atij para se të flenë. “Jam njeri me ndjenja. Nuk thërritet “ej”, se nuk jam unë që të mbaj me zor. Po e tepron me këtë mënyrë të foluri”, i …

Read More »

Olsi ngacmon Armelën në sy të Fiorentinës

Olsi ngacmon Armelën në sy të Fiorentinës

Olsi bën vrap në oborr, ku del edhe Armela dhe Fiorentina që nxjerrin rrobat për të tharë. Rastësisht Armela dhe Fiorentina janë veshur që të dyja me të zeza dhe Olsi i ngacmon ato. “Çfarë ka bërë vaki që jeni vesh të gjitha me të zeza?”, thotë ai. Përgjigjen e …

Read More »