Home / Tag Archives: ajoxheni

Tag Archives: ajoxheni

Xheni e Fotini: S’ka dashuri mes Damianos e Armelës

Xheni e Fotini: S’ka dashuri mes Damianos e Armelës

Fotini i thotë Xhenit se mes Damianos dhe Armelës nuk ka dashuri, por lidhjen e tyre e konsiderojnë si “punë”. Xheni është dakort. “Deri para një jave putheshin akull fare, ndërsa tani u ka hipur një dashuri e madhe. Kujt duan me ja fut me këtë ta? Unë nuk i …

Read More »