Toka plot me kufoma, dalin pamjet nga lufta e djeshme Armeni-Azerbajxhan

Azerbajxhani njoftoi se më shumë se 550 ushtarë të ushtrisë armene u vranë dhe u plagosën…

Azerbajxhani shpall gjendjen e luftës

Parlamenti i Azerbajxhanit ka shpallur një gjendje lufte dhe shtetrrethimi në disa rajone pas konfliktit Nagorno-Karabak.…