Blerina Kllokoqi – Rugova i deklason të gjitha, shfaqet mahnitëse në pamjen e fundit

Kur flitet pët stilin, estetikën, kreativitetin dhe talentin, gjithmonë të shkon në mendje një emër “Blerina…

Blerina Kllokoqi – Rugova i deklason të gjitha, shfaqet mahnitëse nw pamjen e fundit

Kur flitet pët stilin, estetikën, kreativitetin dhe talentin, gjithmonë të shkon në mendje një emër “Blerina…