Ndryshon lista e kandidatëve, Valbon Krasniqi hyn në garë për drejtor të SHSKUK-së

Është ndryshuar lista e kandidatëve që i plotësojnë kriteret në konkursin për drejtor të Shërbimit Spitalor…

​Punët më të kërkuara në vitin 2021: Karriera e duhur për dekadën e re

Ishin vetëm muajt e parë të pandemisë, kur pasojat e saj po shiheshin me të vërtetë,…

Afër 1700 punonjës të SHSKUK-së u infektuan me Covid, tetë prej tyre kanë vdekur

Afër 1700 punonjës të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar janë infektuar me Covid-19, dhe fatkeqësisht tetë prej…

Përzgjidhen 946 kandidatë për deputetë/ PD tregon çfarë do ndodhë me ata që plotësojnë kriteret, por s’janë në listë

Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve pranë Partisë Demokratike ka përfunduar fazën e parë të verifikimit të…