cuditshem – Kosova Today News
Home / Tag Archives: cuditshem

Tag Archives: cuditshem

Xiaomi shet 150 mijë Redmi Y1 për 3 minutav

Xiaomi shet 150 mijë Redmi Y1 për 3 minutav

Xiaomi të enjten lansoi modelet e reja – Redmi Y1 dhe Redmi Y1 Lite, dhe shitja e tyre e parë rezultoi me mbi 150,000 njësi të shitura në vetëm tre minuta. Informacioni u konfirmua nga Manu Kumar Jain, Drejtor Menaxhues i Xiaomi India. Pajisjet jashtëzakonisht të volitshme u prezantuan nga …

Read More »
Shfaqen ne !