Diga me peshë 7 milionë ton/ Për ndërtimin vdiqën 96 persona, shkatërrimi do ishte katastrofik (FOTO+VIDEO)

Diga Hoover gjendet në lumin Colorado, mes dy shteteve amerikane Arizonës dhe Nevadas. Është ndërtuar nga…