Nënshkrimi i marrëveshjes/ Ivanka Trump: Progres historik! Ndihmë për zgjidhjen e një konflikti prej dekadash mes Kosovës dhe Serbisë

Vajza e presidentit amerikan Donald Trump, ka përshëndetur arritjen e Marrëveshjes së nënshkruar sot në Washington…