Home / Tag Archives: femijet

Tag Archives: femijet

Torturë e cila mund të shkaktojë komplikime mjekësore

Torturë e cila mund të shkaktojë komplikime mjekësore

Duke i gudulisur fëmijët ju mund të bëni më shumë dëme sesa dobi. Të gjithëve na kanë gudulisur herë pas here kur kemi qenë fëmijë, prandaj supozojmë se është normale t’ua bëjmë edhe ne fëmijëve tjerë, transmeton KosovaToday. Por, rikujtoni ato ditë kur edhe mos vënia e rripit të sigurisë …

Read More »

Si trajtohet dhe gjithçka tjetër që duhet të dini për të

Si trajtohet dhe gjithçka tjetër që duhet të dini për të

Për fruthin me siguri se keni dëgjuar edhe më parë, prandaj edhe ju sjellim gjithçka çfarë duhet të dini për këtë sëmundje – duke filluar nga shenjat dhe simptomat e deri te opsionet e trajtimit. Çfarë është fruthi? Fruthi është sëmundje ngjitëse virale e cila, nëse nuk trajtohet, mund të …

Read More »

Internet janë më të dëmshme për fëmijët

Internet janë më të dëmshme për fëmijët

Sipas hulumtimeve të reja, mungesa e gjumit dhe bulizmi në internet kanë ndikim më të madh në shëndetin mendor të të tinejxherëve sesa përdorimi i rrjeteve sociale. Shkencëtarët anglezë kanë zbuluar një lidhje mes adoleshentëve që i kontrollojnë rrjetet sociale mbi tri herë në ditë dhe ndjenjave të stresit psikologjik, …

Read More »

Ky është ilaçi natyral

Ky është ilaçi natyral

Fëmijët më të ndjeshëm janë deri në moshën 12 vjeç dhe femrat, të cilat më shpesh se meshkujt e kanë këtë problem Udhëtimet e gjata për ata që kanë prirje të vuajnë nga pështjellët në stomak gjatë vozitjes mund të jetë stres goxha i madh dhe përvojë e pakëndshme, transmeton …

Read More »