Përfundon Forumi Ndërkombëtar i Liderëve 2020, Balla: Rrugëtim i pazakontë, ia arriti qëllimit

Në ditën e katërt dhe të fundit të Konventës Kombëtare Demokrate, gjatë së cilës u mbajt…

Balla në Forumin Ndërkombëtar të Liderëve 2020: Ndërhyrjet e huaja në proceset zgjedhore janë fenomene komplekse, duhet të pranohen dhe më pas adresohen

Kreu i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla ka marrë sot pjesë në Forumin online Ndërkombëtar…