U gjet i vdekur nga një banor i fshatit, flasin nga familja dhe policia

Si u gjet i vdekur burri nga Gjakova, flasin nga familja dhe policia. Pas disa ditësh…

I zhdukur që një javë, gjendet pa shenja jeta burri nga Gjakova

Gjendet i vdekur burri nga Gjakova, i zhdukur që një javë. Gasper Preqi nga fshati Doblibare…