Gjobitet Shpend Ahmeti për festën e ditëlindjes: Ende pa filluar kanë ardhë tri vetura të policisë dhe dy të AUV-it

Shpend Ahmeti gjobitet për festën e ditëlindjes: Ende pa filluar kanë ardhë tri vetura të policisë…