“Shqiptarët të qëllohen dhe të vriten”/ 5 oficerë policie në Angli e pësojnë keq pas fjalëve raciste

Pesë oficerë policie në Angli u shkarkuan nga puna, për shkak të komenteve të tyre raciste,…