Lista Serbe thotë se fitoi bindshëm ne veri

Lista Serbe thotë se fitoi bindshëm në veri të Mitrovicës. Sonte është një festë në Mitrovicën…

“Do të heqim kufirin”, mediat serbe: Rama provokoi me deklaratat në mbledhjen e qeverisë së Shqipërisë e të Kosovës

Mediat serbe kanë komentuar takimin e sotëm të zhvilluar në Tiranë ndërmjet qeverisë së Shqipërisë dhe…