Tensionet në Bjellorusi, Rama në cilësinë e kryetarit të OSBE kërkon zgjidhje: Ofrojmë takim me qeverinë dhe opozitën

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama në cilësinë e kreut të OSBE ka ofruar një vizitë dhe…