Miftaraj: Vë bast, dashuriçka mes Kurtit dhe Vjosës nuk zgjat më shumë se një vit

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka komentuar marrëveshjen e arritur në mes të…