Dita Botërore kundër Skllavërisë, mbi 40 milionë njerëz janë viktima të skllavërisë moderne

Sot është Dita Botërore për Zhdukjen e Skllavërisë, e cila ka për qëllim të tërheqë vëmendjen…

​Rritet papunësia në BE dhe eurozonë

Papunësia në Bashkimin Evropian dhe zonën e euros u rrit në korrik, por mbeti mbi mesataren…