Rama për “Le Monde”/ Teatri duhej shembur, asgjë jetike dhe strukturë e shkatërruar

“Prishja e ndërtesës së vjetër dhe të shkatërruar të Teatrit Kombëtar, në zemër të Tiranës, për…