“Shqipëria të përmbushë parakushtet e BE për negociata”, nënkryetari i partisë së Merkel: Reforma Zgjedhore u shfuqizua në një proçes përjashtues

Dy javë para se BE-ja të marrë vendimin përkatës për çeljen e negociatave me Shqipërinë dhe…

Nisin seancat dëgjimore, 53 kandidatët për postet në KQZ-në e re kalojnë në ”filtrin” e Komisionit të Posaçëm

Komisioni i Posaçëm Parlamentar ka filluar sot me seancat dëgjimore të 53 kandidatëve të kualifikuar që…

Sot mblidhet Komisioni i Posaçëm për zgjedhjen e KQZ-së! Seancë dëgjimore me 27 kandidatë (EMRAT)

Komisioni i Posaçëm për shqyrtimin dhe përzgjedhjen e kandidaturave për organet drejtuese të KQZ-së do të…