“Dita e Ujit të Bekuar” në Korçë, pandemia ndryshon ritet, nuk ka hedhje kryqi, por vetëm…

Në qytetin e Korçës ashtu si çdo vit, dita e 6 janarit përcillet nga qytetarët dhe…