Kris thotë se Khloe nuk po ndalet së qari dhe kjo është arsyeja

Khloe është emocionuar dhe arsyeja e kësaj është përfundimi i shfaqjes familjare me 20 sezona. Kris…

Khloe Kardashian selling her house for $19million after buying it off Justin Bieber for less than half the price

Khloe Kardashian is planning to sell her lavish home (Picture: Instagram) Khloe Kardashian is putting her…