SHBA, 4 milionë doza të vaksinës së J&J në dispozicion nga e marta

Prej ditës së martë fillon shpërndarja e vaksinës së tretë të miratuar për përdorim emergjent në…

Johnson & Johnson aplikon për autorizim për vaksinën antiCovid-19

Kompania Johnson & Johnson aplikoi te Administrata amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) për një kërkesë…

Sëmundja e pashpjegueshme ndërpret testimin e vaksinës kundër Covid-19

Gjigandi i farmaceutikës, Johnson & Johnson, ndërpreu testimin e fazës së fundit të vaksinës për COVID-19,…