Koronavirusi/ Gati dozat e para të vaksinës “made in Italy”, nga 24 gushti nis eksperimentimi tek 90 vullnetarë

“Kanë mbërritur në Institutin Spallanzani dozat e para të vaksinës të bëra në Itali dhe nga…