Deri në 400 metra kolona në kufirin me Shqipërinë

Kolona deri në 400 metra në kufirin me Shqipërinë. Qytetarët e Kosovës po vazhdojnë të shkojnë…

Pritje të gjata të bashkatdhetarëve në kufirin Serbi-Hungari, në vendkalimet e Kosovës situatë e qetë

Bashkatdhetarët po presin gjatë në kufirin Serbi-Hungari. Shumë shqiptarë shtetas të Kosovës janë detyruar të presin…

Kolona të gjata për të dalë nga Kosova

Pritjet e mërgimtarëve për të dalë nga Kosova zgjasin deri në 1 orë e gjysmë. Pritjet…

Kjo është situata në pikën kufitare në Merdarë

900 metra kolona në dalje të pikës kufitare në Merdarë. Mërgimtarë të cilët erdhën për festat…

Mërgimtarët po presin deri në 30 minuta pritje për të dalë nga Kosova në Merdare

Mërgimtarë të shumtë po kthehen në vende ku jetojnë dhe veprojnë, pas disa ditëve qëndrimi në…

Kthimi i mërgimtarëve pas pushimeve në Kosovë, kjo është gjendja në pikat kufitare

Kjo është gjendja në pikat kufitare. Bashkatdhetarët që vizituan këto ditë Kosovën, kanë filluar të kthehen…

Në Merdare kolona deri në 200 metra

Kolona deri në 200 metra në Merdare. Bashkatdhetarët që vizituan këto ditë Kosovën, duket se kanë…

Mbi 46 mijë mërgimtarë kanë ardhur brenda tri ditëve në Kosovë

Mbi 46 mijë mërgimtarë kanë ardhur brenda tri ditëve në Kosovë. Kosova është mbushur më mërgimtarë…

Për një vit, përgjysmohet numri i udhëtarëve dhe fluturimeve

Përgjysmim i numrit të udhëtarëve dhe fluturimeve për një vit në Kosovë. Numri i udhëtarëve që…

S’mund të hyjnë në Kosovë qytetarët e këtyre 24 shteteve pa test PCR

Qyetetarët e këtyre 24 shteteve s’mund të hyjnë në Kosovë pa test PCR. Qendra Kombëtare për…

Njoftim i rëndësishëm për diasporën nga Qendra për Menaxhim Kufitar

Qendra për Menaxhim Kufitar ka një njoftim të rëndësishëm për diasporën. Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar…