Pamje mahnitëse të vetëtimës në Istog

Fotografia e shkrepur sjell pamje mahnitëse të vetëtimës në Istog. Kanë filluar reshjet e shiut dhe…

Shi e breshër edhe në Podujevë

Fillojnë reshjet e breshërit në Podujevë. Në rrethinën e Podujevës ka filluar breshëri dhe shi, pas…

Pamje mahnitëse, bora e mbulon Dragashin

Bora e mbulon Dragashin. Në vise të caktuara të territorit të vendit tashmë ka filluar bora…

Bie breshër i madh në Vushtrri

Kosova është përfshirë ngë reshje shiu e breshëri. Përgjatë të shtunës dhe së dielës ishte paralajmëruar…