Përmendet edhe Kosova në takimin me Borrellin, Gjaferoviq: Dodik ofendoi Komshiqin

Takimi me Borrellin ku u përmend edhe Kosova, Gjaferoviq: Dodik ofendoi Komshiqin. Anëtari i Presidencës së…

Milorad Dodik i ankohet Borellit: Nëse Kosova mund, pse Republika Sërpska s’mund të jetë e pavarur

Anëtarët e Presidencës së Bosnjë dhe Hercegovinës kanë mbajtur mbrëmë një takim online me kreun e…

Vuçiq ka një kërkesë që Serbia ta njoh Kosovën

Ai thotë që Kosova të heq dorë nga Presheva e Bujanoci Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq…

Vuçiq e Vulin i vëzhgojnë manovrat ushtarake me tanke e avionë të ushtrisë serbe

Serbia kryen manovra ushtarake me tanke e avionë, Vuçiq e Vulin i vëzhgojnë. Ushtria e Serbisë…

Dodik: Nuk lejojmë që Bosnja ta njohë Kosovën

Bosnja e Hercegovina nuk do ta njohë Kosovën sepse për këtë nuk pajtohet Republika Serbe. Mund…

Vulin me paralajmërim për Bosnjën rreth njohjes së Kosovës

Vulin me paralajërim për Bosnjën nëse e njeh pavarësinë e Kosovës. Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar…

Bosnja e Hercegovina nuk e njeh Kosovën

Pas mbledhjes së rregullt të Presidencës së Bosnje dhe Hercegovinës dhe dy seancave të jashtëzakonshme, një…

Dodik stopon njohjen e Kosovës nga Bosnja

Pas seancës së sotme të rregullt të Presidencës së BeH dhe dy seancave të jashtëzakonshme, anëtari…

Dodik: Jo, Bosnja nuk do ta njohë Kosovën

Anëtari serb i Presidencës së Bosnjë dhe Hercegovinës, Milorad Dodik, tha se ky vend nuk do…

Zotohet Dodik: Bosnja nuk do ta njohë Kosovën

Anëtari serb i Presidencës së Bosnjë dhe Hercegovinës, Milorad Dodik, tha se ky vend nuk do…

Takimi i Presidencës boshnjake për njohjen e Kosovës, Dodik: Unë votoj kundër

Anëtari serb i Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës Milorad Dodik e ka komentuar kërkesën e kolegut…

Dodik kërkon vendosjen e Ambasadës së Bosnjës në Jerusalem, Komsic propozon njohjen e Kosovës

Siç raporton portali Klix.ba, sot në Presidencën e Bosnjës dhe Hercegovinës ndodhi një dramë e vërtetë.…