Mbi 100 mijë persona kanë marrë vaksinën Anti-COVID në Kosovë

Koordinatori i Qendrës së Vaksinimit në Prishtinë, Niman Bardhi, në një konferencë për medie ka bërë…

Zbulohet numri i saktë se sa kosovarë janë vaksinuar deri më tani

99 mijë të vaksinuar në Kosovë, Bardhi: Janë bërë të gjitha përgatitjet për vaksinimin masiv. Koordinatori…

Mbi 80 mijë persona kanë marrë vaksinën anti-Covid në Kosovë

Mbi 80 mijë persona të vaksinuar ndaj COVID-19 në nivel vendi. Koordinatori për vaksinim në sallën…

Vaksinohen mbi 2 mijë persona e marrin dozën e dytë të vaksinës anti-COVID

Mbi 2 mijë persona e marrin dozën e dytë të vaksinës anti-COVID. Mbi 2 000 persona…

Numri i saktë se sa kosovarë janë vaksinuar deri më tani për COVID-19

Në gjithë vendin gjatë së dielës janë vaksinuar rreth 800 persona në të gjitha qendrat e…

Në Kosovë janë vaksinuar mbi 61 mijë përsona

Mbi 61 mijë të vaksinuar në Kosovë. Në gjithë vendin gjatë së premtes janë vaksinuar mbi…

Mbi 60 mijë qytetarë vaksinohen kundër COVID-19 në Kosovë

Mbi 60 mijë qytetarë vaksinohen kundër COVID-19 në Kosovë. Sot deri në mesditë në gjithë Kosovën…

Mbi 51 mijë qytetarë vaksinohen kundër COVID-19 në Kosovë

Koordinatori i qendrës së vaksinimit në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, Niman Bardhi gjatë konferencës për…

Sot kjo ishte gjendja në qendrat e vaksinimit

Kjo ishte gjendja sot në qendrat e vaksinimit. U bënë virale pamjet, në të cilat shihej…

29 mijë persona janë vaksionuar deri sot në Kosovë

Deri më sot, 29 mijë persona kanë marrë vaksinën anti-COVID në Kosovë. Në qendrën e vaksinimit…

Vaksionohen mbi 28 mijë persona

Mbi 28 mijë persona të vaksinuar kundër COVID-19 në vend. Salla “1 Tetori” në Prishtinë po…

Shpenzohen 3 mijë e 500 vaksina Pfizer – Kosova në mes të udhëkryqit

Në Kosovë, deri më 9 maj, me dozat e vaksinës kompanive Pfizer dhe BioNTech janë vaksinuar…