Njomza befason me ndryshimin që ka bërë në flokë

Njomza e rregullon vetën në mënyrën më të mirë Njomza Martinaj është një femër e dalluar…

Njomza merr urimin më të veçantë për ditëlindje

Njomza Martinaj merr urime të shumta për ditëlindje. Vajza e madhe e Shyhrete Behlulit, Njomza Martinaj…

Njomza ia bën vajzën një ndryshim të madh në pamje, mahnit mbesa e Shyhretes

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Njomza e ka bërë nënën e saj të duket si vajzë e re

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Kjo është torta ‘gjigante’ e ditëlindjes së djalit të Njomzës

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Njomza grimohet vetë, mahnit në imazhin e fundit

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Njomza i ka bërë Shyhreten e Engjin të duken si motra

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Njomza e rregullon vetën dhe vesh fustanin më të bukur, po shkëlqen me pamjen e fundit

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Njomza e Shyhretes e ka rregulluar vetën sonte, po duket si 15 vjeҫare me këtë pamje

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Njomza e sjelli në këtë gjendja vajzën e saj!

Njomza Martinaj është vajza e madhe e Shyhrete Behlulit e cila jo rrallë herë është komentuar…

Njomza e grimon vajzën si nuse, shikoni si po duket mbesa e Shyhretes

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…

Vajza e madhe e Shyhretes grimohet vetë, lë ‘pa mend’ me pamjen e fundit

Njomza Martinaj është grimerja shumë e njohur dhe e pëlqyer kosovare. Ajo u bë e njohur…