Oda e Mjekëve të Kosovës: Në mars kemi paditur Ministrinë e Shëndetësisë, tani kemi njoftuar edhe ministrin Vitia

OAK ka thënë se në mars kemi paditur Ministrinë e Shëndetësisë, tani kemi njoftuar edhe ministrin…

Arrestimi i mjekut në Podujevë, Oda e Mjekëve do të ankohet në Këshillin Prokurorial

OMK-ja do të ankohet Oda e Mjekëve të Kosovës ka paralajmëruara ankesë në Këshillin Prokurorial në…

28 profesionist shëndetësorë të vdekur dhe mbi 3 mijë të infektuar që nga fillimi i pandemisë në Kosovë

Pandemia nuk kuresu as mjekë e infermierë. Për një vit rresht, brenda një dita qindra pacientë…

Humb betejën me koronavirusin edhe një mjek në Kosovë

Vdes edhe një mjek nga koronavirusi në Kosovë. Mynafir Beshiri është mjeku që ka vdekur sot…