“Pagoi mijëra euro për t’i ikur gjakmarrjes”/ Shqiptari i “ndershëm” kapet mat dhe zhgënjen britanikët

Një burrë që iku nga vendlindja për të shmangur një “gjakmarrje” u gjet në Hull duke…