Home / Tag Archives: persona

Tag Archives: persona

Ja sa persona kanë të drejtë vote në katër komunat veriore

Me 19 maj do të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në katër komunat në veri të Kosovës. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen më 19 …

Read More »

Zgjedhjet në veri, ja sa persona kanë të drejtë vote

58 520 perona kanë të drejtë votë në zgjedhjet që do të mbahen në veri. Valmira Selmani, u.d detyre e Zyrës për Regjistrim dhe Certifikim të Partive Politike, tha se të drejtë vote në Mitrovicën veriore kanë 22 242 persona; në Leposaviq 18 390 persona në Zveçan 9.276 persona dhe …

Read More »