Ngrica në rrugë, policia me apel për qytetarët

Policia ka bërë një apel për qytetarët për ngricat në rrugë. Policia e Korçës njofton qytetarët…

Nuk i ndal koronavirusi, mbi 30 mijë kosovarë shkuan në Shqipëri në fundjavë

Mbi 30 mijë kosovarë shkuan në Shqipëri në fundjavë. Në Pikën e Kalimit Kufitar të Morinës…

Në fundjavën e parë e shtatorit, mbi 30 mijë kosovarë drejt plazheve shqiptare

Mbi 30 mijë kosovarë drejt brigjeve shqiptare, vetëm në fundjavën e parë të shtatorit. Në Pikën…

Kthimi i pushuesve nga plazhi, policia shqiptare në aksion

Ka filluar kthimi nga zonat bregdetare, në drejtim të Tiranës dhe Morinës, i pushuesve që lëvizin…