Flasin nga Policia e Gjakovës për vdekja e policit Ilir Gjokaj nga Covid-19

Vdekja e policit Ilir Gjokaj nga Covid-19, flasin nga Policia e Gjakovës. Ilir Gjoka, zyrtar policor…

Tragjedi në një fshat të Lipjanit: Një i vdekur dhe pesë të plagosur

Një i vdekur dhe pesë të plagosur në Hallaq i Madh të Lipjanit. Një person ka…