Publikohen e-mailet dhe dokumentet tjera që zbulojnë skandalin e vaksinave të Ministrit Vitia

Dosja e komunikimeve Të enjten, më 15 prill, ministri Arben Vitia është dashur ta nënshkruaj kontratën…