Studimi i fundit: Covid-19 është në ajër, jo në sipërfaqe

Muajt e parë të pandemisë i kaluam duke pastruar ushqime dhe çanta pazari. Kalimi i pecetave…

Hapja e shkollave në SHBA pritet të bëhet në muajin Prill

Shtetet e Bashkuara po përpiqen të rihapin shkollat publike në të gjithë vendin në mes të…

Karantina 14-ditore e koronavirusit mund të shkurtohet

Mund të shkurtohet karantina 14-ditore e koronavirusit. Udhëzimi i ri nga Qendra Amerikane për Kontrollin e…

Bill Gates: SHBA-ja e keqmenaxhoi situatën me COVID-19

Bill Gates, themeluesi i Microsoftit dhe bashkëkryetar i Fondacionit Bill dhe Melinda Gates, e quajti përgjigjen…

Qendra Amerikane e Parandalimit të Sëmundjeve: Vaksina e Covid-19 gati në tetor për grupet e rrezikut

Qendra Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) u ka kërkuar zyrtarëve të shëndetit publik…

A jeni imun ndaj virusit edhe pasi jeni shëruar nga COVID-19? Zbulon çfarë thonë studimet

Pyetja që të gjithë duan të një përgjigje: Sa kohë jemi të mbrojtur nga ri-infektimi me…