Home / Tag Archives: qeveria

Tag Archives: qeveria

Injorohen keq Amerika dhe Britania nga Qeveria e Kosovës

Qeveria e Kosovës injoron keq Amerikën dhe Britaninë. Kërkesat e Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë, por edhe të asaj Britanike që të mos emërohen në pozita të larta shtetërore të dënuarit për “Kri ime lufte”, personat që kanë aktakuza aktive për “Kri me”, si dhe keqpërdoruesit e buxhetit publik po …

Read More »

Kjo është ‘formula’ me të cilën mund të bjerë Qeveria

Analisti Ramush Tahiri tregon ‘formulën’ si mund të bjerë Qeveria. Politologu Ramush Tahiri ka paralajmëruar se kryeministri Ramush Haradinaj mund ta ketë fatin e ish-kryeministrit Isa Mustafa. Ai ka thënë se qeveria aktuale mund të rrëzohet vetëm nga një koalicion joparimor pozitë – opozitë. Në këtë intervistë dhënë për gazetën …

Read More »

Qeveria e Shqipërisë u ka borxh 1.5 miliard euro bizneseve

Në fund të 2017, për herë të parë së paku nga 2013-ta qeveria e Shqipërisë ka detyrime ndaj të tretëve më shumë se sa të tretët i kanë asaj. Sipas përllogaritjeve zyrtare nga Banka e Shqipërisë, qeveria ka detyrime ndaj të tretëve të raportuara nën zërin (llogari të pagueshme) me …

Read More »

Më këtë ligj përgjysmohet Qeveria

Republika e Kosovës ka qeverinë me të madhe në Evropë. Qeveria e Kosovës është një prej qeverive më të mëdha në Evropë pasi përbëhet nga gjithsejtë 21 ministra, 5 zëvendëskryeministra si dhe rreth 80 zëvendësministra. Por numri i ministrave dhe zëvendësve të tyre pritet të ulet, në rast se Qeveria …

Read More »