Gjermania fiton me mund ndaj Rumanisë

Gjermania vuan, por fiton ndaj Rumanisë. Gjermania ka triumfuar si mysafir i Rumanisë me rezultat 1-0…

Maqedonia dhe vendet e rajonit me pasojë të dëmshme nga ndotja e ajrit

Sipas raportit të fundit të Agjencisë Evropiane të Mjedisit (EEA), ndotja e ajrit mbetet rreziku më…