Top Story/ Ekskluzive, si e jep në shkelje lejen e qëndrimit, Drejtoresha e Kufirit Enkeleda Toska

Top Story vërtetoi vetëm që Sami Hoxha bëri një premtim për të nxjerrë leje qëndrimi jashtë…

Ekskluzive TOP STORY/ Zyrtarja më e lartë e Policisë së Kufirit, Enkeleda Toska e përfshirë në trafik arabësh

Tani do ndalemi tek pjesa më interesante e këtij investigimi. Kush janë njerëzit në Shqipëri që…

Ekskluzive Top Story/ Si e përdor Sami Hoxha, pozitën e bashkëshortes, Drejtoreshë të Policisë së Kufirit

Para se Top Story të shkojë në zyrën e zotit Sami Hoxha, bëri disa kërkime mbi…

Top Story/ Video ekskluzive, Sami Hoxha flet me një Ambasador: Kemi lidhje të forta me Policinë, për trafikun e njerëzve!

Top Story siguroi një video që një ambasador në një shtet të lindjes së mesme i…

Top Story/ Siguron vendimin e gjykatës. Sami Hoxha u divorcua fiktivisht me shefen e Policisë, Enkeleda Toskën

Top Story bëri një hulumtim edhe ne gjendjen e tyre civile dhe zbuloi se faktikisht Sami…